KURS OM VILLKOR FÖR BETALNING, LEVERANS OCH FÖRSÄKRING

Alt
Time: 09:00-16:00
Organiser: Västsvenska Handelskammaren
Telephone: 031-835996
Venue: Park 49
Address: Parkgatan 49, Göteborg
Information:

KURS OM VILLKOR FÖR BETALNING, LEVERANS OCH FÖRSÄKRING

Under Kurs om villkor för betalning, leverans och försäkring lär du dig villkorens samspel och hur du undviker risker i internationell handel.

Internationell handel innebär alltid en risk. Levererar säljaren? Kommer köparen att betala? Villkor för betalning, leverans och försäkring används för att minimera riskerna och bana väg för tillit, samtidigt som villkoren i rätt kombination kan ge värdefulla synergier.

Under Kurs om villkor för betalning, leverans och försäkring lär du dig hur villkoren kan skapa förtroende i befintliga och framtida affärskontakter. Du får lära dig hur villkoren kompletterar varandra på bästa sätt och hur du på ett affärsmässigt sätt kan kontrollera motpartens ekonomiska status.

KURSEN RIKTAR SIG TILL

Säljare och inköpare som vill skapa goda förutsättningar för resten av affären. Operativ personal som vill få en övergripande förståelse för hur villkoren kan kombineras på bästa sätt.

DU LÄR DIG

  • Hur de olika villkoren fungerar, var och en för sig.
  • Vilken inverkan villkoren har på kostnad och risk.
  • Hur villkoren samspelar och kombineras på bästa sätt.
UPPLÄGG

Under kursen varvas föreläsning om betalnings-, leverans- och försäkringsvillkor med grupparbeten där du får omsätta teorin i praktiska övningar.

FÖRELÄSARE

Peter Hellman, Västsvenska Handelskammaren

© 2019 - Internationell Kalender